Trainingen - A-Pupillen + C/D-Junioren

Algemene informatie:

Bij Unitas trainen de A-pupillen en de C/D-Junioren samen. De A-pupillen zijn 10 of 11 jaar oud. De D-Junioren zijn of worden in dat jaar 12 of 13 jaar en de C-Junioren 14 of 15 jaar. Per 1 november stromen de oudste junioren, die dat jaar 15 worden of zijn geworden door naar de B-Junioren.

Vanaf het seizoen 22/23 starten we met het 'Carrousel-systeem'. Dit systeem is gebaseerd op een Italiaans model. Elke training staan 3 onderdelen centraal. Op woensdag is dat lopen, springen en kracht/mobiliteit en op vrijdag sprint/horden, werpen en algemene basisvormen/mobiliteit. De groep atleten is in drieën verdeeld - in eerste instantie gebaseerd op leeftijd, later ook meer op basis van competentie - en elke groep zal na 30 minuten doordraaien naar het volgende onderdeel. Op die manier komt voor alle groepen binnen één training een warming-up gevolgd door drie onderdelen aan bod.
De trainingen worden door (meestal) nieuwe, ervaren trainers verzorgd en krijgen daarbij ondersteuning van jeugdige trainers. 


U heeft de mogelijkheid om gedurende twee trainingen kosteloos deel te nemen aan onze trainingen. Hierna kunt u in overleg met de trainer uw lidmaatschap afsluiten.

Trainingen en tijden

Dag Woensdag/Vrijdag
Tijdstip 18.00 - 19.45
Locatie Hal/Baan

 

Trainers woensdag:

Naam Functie Contact
Cindy Nolte-Hannon Hoofdtrainster  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jari van Nuil Trainer  
Yonis al Tamar Trainer  
Marielse van Cruchten Trainster  

 

Trainers vrijdag:

Naam Functie Contact
Herman Visser Hoofdtrainer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fleur Visser Trainster  
Evan Boessen Trainer  

 

Aanspreekpunt

Voor vragen over deze groep kunt u tijdens de trainingsuren van de A-pupillen en de C/D-junioren contact opnemen met de trainers/ trainsters