Junioren-CD training

Algemene informatie:

Bij Unitas hebben we een grote groep CD-Junioren (ongeveer 100 jongens en meisjes). De D-Junioren zijn of worden in dat jaar 12 of 13 jaar en de C-Junioren 14 of 15 jaar. Per 1 november stromen de oudste junioren, die dat jaar 15 worden of zijn geworden door naar de B-Junioren.

Op dit moment werken we met een 4-tal groepen die de diverse atletiek-onderdelen beoefenen. Het aanbod bestaat uit o.a. kogelstoten, speerwerpen, discuswerpen, ver- en hoogspringen, horden, diverse loopnummers. Tijdens de vaste trainingsuren op dinsdag en vrijdag wordt bij de CD-Junioren nog geen specialisatie toegepast. Er wordt bijvoorbeeld niet alleen getraind op lopen.

Met een groep van ca. 5 train(st)ers, afhankelijk van beschikbaarheid (werk, studie), staan we klaar om de CD-Junioren van de atletiek te laten genieten.

U heeft de mogelijkheid om gedurende twee trainingen kosteloos deel te nemen aan onze trainingen. Hierna kunt u in overleg met de trainer uw lidmaatschap afsluiten.

Trainingen en tijden

Dag Dinsdag/Vrijdag
Tijdstip 18.30 - 20.00
Locatie Indoor/Outdoor

 

Trainers:

Naam Functie Contact
Cindy Nolte-Hannon Hoofdtrainster  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Herman Visser Hoofdtrainer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rick Jansen           Trainer   
Nora Ritzen Trainster  
Glenn Boessen Trainer  
Marielse van Cruchten Trainster  
Zyra van Oers Trainster  
Yonis Al Tammar Trainer  
Kyra Bisschops Trainster  
Robbert Lommelen Trainer (verspringen)  

 

Aanspreekpunt

Voor vragen over deze groep kunt u tijdens de trainingsuren van de CD-junioren contact opnemen met de trainers/ trainsters