MILA

Algemene informatie:

Loopteam Unitas (MILA) - Midden en Lange afstand

Een groep jonge prestatie gerichte atleten vormen het loopteam van AV Unitas Sittard-Geleen. De atleten van het loopteam lopen wedstrijden op de atletiekbaan van 800m tot 10km, daarnaast lopen ze ook wegwedstrijden en veldlopen. Het loopteam wordt getraind door Paul Hagedoren. Hierbij wordt hij geassisteerd door Albert van de Laarschot.

Van de atleten van het loopteam wordt verwacht dat ze deelnemen aan zo veel mogelijk trainingen en regelmatig wedstrijden lopen. Zo is het mogelijk om een optimaal trainingseffect te bereiken. Daarnaast is een goede sfeer erg belangrijk.
Het team is bedoeld voor talentvolle ambitieuze atleten.

Het doel:

Het doel van het team is dat talentvolle atleten de kans krijgen zich binnen het team te ontwikkelen op hun eigen niveau. Door goede begeleiding halen de atleten het beste uit zichzelf en zijn ze in staat gestelde doelen te bereiken en afspraken na te komen. Voor enkele atleten ligt hun top op regionaal niveau, maar de meeste atleten uit het team trainen om mee te strijden op nationaal niveau, sommigen hebben zelfs internationale ambities.

Mee trainen:

Vind je het leuk om specifiek te trainen? Op een hoog niveau, en onder goede begeleiding? Kom dan eens vrijblijvend meetrainen.

Trainingen en tijden van april tot oktober:

Dag Dinsdag Donderdag
Tijdstip 19.00 - 20.30 19.00 - 20.30
Locatie       Indoor/outdoor      Indoor/outdoor  

 

Trainers:

Naam Functie Contact
Paul Hagedoren      Hoofdtrainer  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Albert van de Laarschot  Ass. Trainer   
Voor vragen over deze groep kunt u contact opnemen met Paul Hagedoren.