Pupillen-info


Meivakantie 2018
In de eerste week van de meivakantie is er pupillentraining op:
- MA/DO groep: maandag 23 april en donderdag 26 april.
- DI/VR groep: dinsdag 24 april.
In de tweede week van de meivakantie is er GEEN pupillentraining We beginnen weer op maandag 7 en dinsdag 8 mei.

Tumi Run
Afgelopen maandag en dinsdagavond hebben we de Tumi sponsorrun gehouden door middel van een Coopertest. De komende trainingen zullen wij een certificaat van deelname uitdelen aan de kinderen. Op dit certificaat staat het aantal gelopen meters. Tevens geven wij het ingeleverde sponsorformulier aan de kinderen mee terug zodat zij het sponsorbedrag kunnen ophalen. Dank alvast namens stichting Tumi voor de bijdragen die wij al hebben mogen ontvangen. Wij begrepen dat een aantal ouders het formulier waren vergeten; wilt u alsnog per 50m sponsoren of een vast bedrag sponseren dan kan dat nog! U kunt dan het sponsorbedrag meenemen op een van de eerste trainingen na de meivakantie.

Athletic Champswedstrijd zondag 27 mei Caesar Beek
Op zondag 27 mei is de 2e Athletic Champs outdoor wedstrijd van het seizoen in Beek bij Caesar : Adres: Bloote weg 171 Beek

Inschrijven voor de Athletic Champs wedstrijd 
Let op: Inschrijven via het mailadres van trainer Rob Wassenberg: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Verzoek aan ouders: wij zoeken begeleiders van de teams. Geef dat s.v.p. aan: we zullen jullie indelen bij het team van jullie kind.
Deelname voor leden van AV Unitas is kosteloos. Inschrijven kan via bovenstaand emailadres tot en met zondag 21 mei! Dit geeft ons voldoende tijd om teamindelingen voor de wedstrijd maken en de kinderen op tijd in te schrijven voor de wedstrijd. Een mail naar jullie met de teamindeling en tijden volgt woensdag- of donderdagavond voor de wedstrijd.
Voor een goede en complete inschrijving ontvangen wij graag:
De naam van uw kind(-eren) + De geboortedatum + Het licentienummer

Met sportieve groet,

De pupillentrainers

AV Unitas

Sportshowroom.nl

Sportshowroom.nl

Wij zijn een zoekmachine voor sportartikelen en inspiratie blog voor sporters. Op onze site vind je webwinkels, merken en sportkleding eenvoudig in één showroom.
Graag willen we jullie aandacht vestigen op een essentieel onderdeel voor hardlopers:

Hardloopschoenen. De markt is heropend.

Waar we voorheen slechts enkele merken hadden die zich volledig inzetten voor het hardlopen, zijn we nu, anno 2018, aangekomen in een compleet nieuw tijdperk. Merken als Nike en Adidas hebben een speciale afdeling voor hardloopschoenen onder de namen Nike Running en Adidas Running.
Asics innoveert en blijft innoveren. Zij willen altijd voorop blijven lopen, maar de competitie wordt alsmaar sterker. Bovenaan komen is makkelijker dan bovenaan blijven. Met name Nike Running lanceert de ene nieuwe feature na de andere, die naar buiten gebracht worden als een revolutionaire doorbraak. En wat te denken van de hete adem van Brooks en Mizuno? 

Waarom wij dit vertellen? Simpel. Voor de hardloper is dit ideaal. Onze keuze is nog nooit zo groot geweest en sterke competitie verhoogt de kwaliteit. De markt is heropend. Waar merken voorheen eens per jaar een nieuwe hardloopschoen uitbrachten, doen ze dat nu veel vaker. Niet alleen één type schoen, maar verschillende modellen, die achter elkaar gelanceerd worden. Welke schoen is nu het beste? Welk merk is het meest kundig binnen het hardlopen? Dat is lastig te zeggen, want iedere hardloper is anders. Korte afstanden, lange afstanden, explosief, stamina. Je kent het wel. Het type loper verschilt van atleet tot atleet. Online valt van alles te vinden, van verhalen tot aan producten. Wil je op een plek rustig kunnen lezen, ontdekken en winkelen, dan raden wij sportshowroom.nl aan. Een site waar alle toonaangevende webwinkels en merken hun ‘key products’ in de etalage zetten.

It’s time to run. Laat de innovatie jouw inspireren en loop voorop.

AV Unitas

Nieuwe sponsor - PMC Oud-Geleen

Mijn naam is Bart Dooper, mede-eigenaar en fysio- en manueeltherapeut bij Paramedisch Centrum Oud-Geleen.

Na het afronden van mijn opleiding fysiotherapie heb ik een master opleiding in Manuele therapie gevolgd en met succes afgerond. Sinds 2009 ben ik werkzaam in Oud-Geleen en ben ik samen met 2 collega's in 2016 een maatschap begonnen.

In de afgelopen jaren heb ik me als fysiotherapeut toegespitst op schouderklachten en revalidatie en hardloop gerelateerde klachten.

Mijn specialisaties als fysiotherapeut zijn o.a. dry needling, manuele therapie, sport gerelateerde klachten en revalidatie en core- en kracht training. 

Zelf ben ik een fanatiek hardloper, waar ook mijn interesse voor hardloop gerelateerde blessures, preventie en training uit voort komen. In de laatste jaren ben ik me steeds meer gaan specialiseren in pijnklachten en training bij hardlopers. Ik heb een opleiding en cursus bij de engelse fysiotherapeut Tom Goom gevolgd, een vooraanstaand fysiotherapeut in de hardloop wereld. Uiteindelijk is daar het informatieplatform iRunFysio uit voortgekomen en de samenwerking met AV Unitas om de hardlopers, en overige sporters, te gaan begeleiden bij blessure preventie, herstel en revalidatie.

Ik zal regelmatig bij AV Unitas aanwezig zijn voor een inloopspreekuur en het geven van presentaties voor de Start-to-Run groepen.

Jullie kunnen contact met mij opnemen via de website www.pmcoudgeleen.nl of facebook.com/ irunfysio

Jac Spijkers