Start to Run 2020

Vanaf zaterdag 7 maart 2020 verzorgen de trainers van AV Unitas de voorjaarseditie van het enige echte Start to Run programma van de AtletiekUnie.

Op https://www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/av-unitas is alle informatie te vinden over het aanmelden, wat je kunt verwachten, de kosten enz. 

Op https://www.yakultstarttorun.nl/faq/algemeen vind je aanvullende informatie over bijvoorbeeld de extra's die je krijgt. Het Start to Run programma biedt meer dan alleen samen lopen.

We hopen weer een leuke groep nieuwe lopers of oude rotten die het hardlopen weer willen oppakken, te verwelkomen.

We zien je op zaterdag !

 

Oh ja, toch nog vragen ? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dolf Gregoire

Run for Brains levert 725 op

foto: Rosita Custers

 Dinsdagavond 3 december was er een totaal alternatieve training van de recreanten-loopgroepen voor een goed doel: Run for Brains.

Een goed doel heeft meestal een minder leuke reden en dat is in dit geval helaas niet anders: hersentumoren. Onze Charles heeft inmiddels een eerste ingreep achter de rug, maar constateerde dat hersentumoren wel wat meer aandacht en geld voor onderzoek verdienen. Daarom is hij naast beter worden volop bezig met zijn RunforBrains-actie  https://www.facebook.com/search/top/…

De training startte in de Unitas-kantine met een uitleg over het (goede) doel. Vervolgens ging een grote groep lopers naar het Bike-park voor een warming up en Run for Brains maar vooral ook Run with Brains.

In groepjes moesten vragen beantwoord worden en dat moest afgewisseld worden met het afleggen met je team van zoveel mogelijk rondjes. Want elk rondje gaf een nieuwe kans op het beantwoorden van een vraag. Er waren gemakkelijke vragen en echte hersenkrakers. Het werd een hilarische happening waarbij het geven van onzin-antwoorden, zeer langdurig overleg (als de vragen zonder bril al gelezen konden worden) en onvervalste winnaarsmentaliteit en (dus) vals spelen om extra vragen te bemachtigen, elkaar afwisselden.

Daarna ging het terug naar de kantine voor koek en zopie, want aan opwarmen was iedereen wel toe.

Charles mocht onder luid applaus de prijzen van Wilma Running uitreiken - alle protesten over de uitslag werden meteen afgewezen - en daarna was er nog een gezellig samenzijn.

Kortom, een zeer geslaagd initiatief dankzij in de eerste plaats Charles en zijn vrouw Jeltje, de ad hoc commissie van Chantal / Nicole / Joeri, iedereen die een handje hielp (Riny / Ron / Jac achter de bar) en natuurlijk alle atleten en donateurs.

Het resultaat was behalve een echte verenigingsavond waarbij er aandacht was voor elkaar (in goede en minder goede tijden) en de actie RunforBrains, ook gewoon harde euro's met het mooie bedrag van € 725,00 dat aan Charles en de RunforBrains-actie kon worden gegeven.

Iedereen bedankt !

 

Dolf Gregoire

Core training - We starten 21 augustus

Krachttraining voor hardlopers

De vakantie loopt langzaam teneinde. De core heeft ook lekker kunnen genieten van de rust, dus is het nu weer hoog tijd de boel aan te sterken!
Op 21 augustus starten we weer met onze krachttraining voor hardlopers. Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen.

Meer informatie vind je hier

Inschrijven kun je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur AV Unitas