Unitas SportZomer voor de dinsdagavond-recreanten

by Dolf Gregoire

 Danikerbos & Op de baan: 27 juli t/m 31 augustus  

Normaal gesproken verkassen we in de zomer met de dinsdagavond-recreanten training naar het Danikerbos om na een hele winter en voorjaar rondjes rennen, lekker in het bos te trainen. Een mooie afwisseling.

Het afgelopen jaar hebben we echter weinig op de baan kunnen trainen. Daarom bieden we dit jaar twee trainingen aan. Dus op de dinsdagavond van 27 juli tot en met 31 augustus wordt er verzameld op de parkeerplaats bij Manege Ten Eysden voor een mooie bostraining, of er kan op dinsdagavond gekozen worden voor de baantraining.
Starttijd is bij beiden om 19:30 uur (en zorg bij Daniken dat je er dan ook echt bent, want anders is men al vertrokken richting onbekende verten, en probeer ze dan nog maar eens te vinden).

Nu ik dit schrijf is het Danikerbos door de moessonregens mogelijk nog onbereikbaar tenzij je een kano bij je hebt, maar dat zal over twee weken wel beter zijn. Voor wat de baantrainingen betreft gaan we kijken of het lukt de kantine te bemensen zodat er na afloop koffie of thee gedronken kan worden.

We hopen er zo voor iedereen een mooie Unitas SportZomer van te maken.