19 medailles op LK CD-junioren

by AV Unitas

Op 9 september hebben 32 C en D junioren van Unitas deelgenomen aan de Limburgse Kampioenschappen in Venray. Ze wisten hier maar liefst 19 medailles in de wacht te slepen.

Verder sneuvelden er heel wat persoonlijke records en verbeterde Menne Gras het meer dan 40 jaar oude clubrecord hoogspringen bij de junioren D met een sprong van 1,65m.

Gouden medailles waren er voor Dion Eijssen bij de 800m, voor Milo Hanssen bij het verspringen, voor Menne Gras bij de 80m en het hoogspringen, voor Jip Keiren bij het speerwerpen, voor Robin Bisschops bij het verspringen, voor Sica Verwasch bij de 80m en voor het estafette team van de meisjes C bestaande uit Sica, Emer, Nina en Carlijn.

Zilveren medailles waren er voor Milo Hanssen bij de 100m, voor Pim Visser bij de 100m horde en het speerwerpen, voor Jasper Koot bij het discuswerpen, voor Robin Bisschops bij de 80m, voor Yannick Fredrix bij het speerwerpen, voor Emer Zuylen bij de 80mh en voor het tweede estafette team van de meisjes C, bestaande uit Leeke, Dette, Marit en Sanne.

Bronzen medailles werden gehaald door Cedric Smits bij het hoogspringen, Jip Keiren bij de 80m horde en het hoogspringen en door Nina Borger bij de 80m.

Alle atleten proficiat met de goede prestaties!