Baancompetitie van start

by AV Unitas

Afgelopen weekend is de baancompetitie voor AV Unitas van start gegaan.

Door zowel de junioren als de pupillen werden de eerste sprints getrokken, kogels gestoten, en hoog gesprongen. De CD-junioren beten op zaterdag de spits af bij Scopias in Venlo. Met maar liefst vijf teams werd er deelgenomen. Eerste plekken waren er voor Menne Gras, Dion Eijssen, Jip Keiren, Bert Hermans (2x), Thomas Keulers, Jinte Kreugel (2x) en Zoë Theelen. Voor alle uitslagen van deze wedstrijd ga naar atletiek.nu

De meisjes A-Junioren (met het merendeel B-junioren in hun gelederen) reisden op zondag af naar Prins Hendrik te Vught. Ze behaalden een verdienstelijke vierde plek met overwinningen van Anouk Rensink (200m), Axelle Pieri (Discuswerpen) en het 4x400m estafette-team. Klik hier voor alle uitslagen van de A-meisjes.

Tenslotte ging ook de eerste Athletics Champs wedstrijd van start bij STB in Landgraaf. Ook hier werd met maar liefst 5 teams deelgenomen. Naast alle uitstekende individuele resultaten mochten de B/C pupillen zich als winnaar kronen van de eerste competitie-wedstrijd. Ga naar atletiek.nu voor alle uitslagen van onze jongste deelnemers.

Foto's : Henk Meuwissen