Indoorwedstrijden AV Unitas 2023 / 2024

by AV Unitas

Deze winter worden er bij Unitas 5 indoorwedstrijden georganiseerd voor verschillende leeftijdscategorieën:

 

- 10 december 2023: indoorwedstrijd U14-U16 (programma & inschrijven)
- 12 januari 2024: indoorwedstrijd polsstokhoogspringen ESSX Elite (alleen op invitatie, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
- 13 januari 2024: indoorwedstrijd polsstokhoogspringen ESSX4ALL (programma & inschrijven)
- 21 januari 2024: indoorwedstrijd U18-U20 en senioren/masters (programma & inschrijven)
- 4 februari 2024: indoorwedstrijd Athletics Champs voor pupillen (programma & inschrijven)

De wedstrijden worden georganiseerd door AV Unitas, maar de inschrijving staat open voor iedereen. Voor de technische nummers kan slechts een beperkt aantal atleten deelnemen, dus houd hier rekening mee. De inschrijving loopt via de site www.atletiek.nu. Op deze site staat verdere informatie over de wedstrijden, zoals de onderdelen tijdens de wedstrijd, het tijdsschema en de ingeschreven deelnemers. 

Tot slot doen wij een oproep aan ouders. Wij komen structureel juryleden tekort. Organisatie van deze wedstrijden is daarom alleen mogelijk als er genoeg vrijwilligers beschikbaar zijn tijdens de wedstrijd. Ouders die willen helpen kunnen zich aanmelden als vrijwilliger door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in deze mail graag de datum van de wedstrijd en wie uw zoon/dochter is, zodat wij jullie proberen te plaatsen als vrijwilliger bij het onderdeel waar uw zoon/dochter aan meedoet. Ook als u slechts voor een deel van de wedstrijd beschikbaar bent zijn wij blij met de hulp. Geef dit uiteraard ook aan in de mail.

Wij hopen op een mooie opkomst, ook vanuit onze Unitas-atleten!