Uitslagen Kika-run

 

Zondag 2 juni vond de tweede KiKa-run plaats met start vanaf onze accommodatie. Ondanks de tropische temperaturen waren er toch nog ruim 180 deelnemers aanwezig. Dit jaar werd ook het Tom Dumoulin-Park in het parkours opgenomen voor de 10, 5 en 3 kilometer run.  De kleintjes draaiden uiteraard op onze eigen baan veilig hun rondjes. 

Het was wederom een sfeervol loop-evenement. DJ Steff zorgde voor de juiste muzikale vibe, de muziekkapel uit Einighausen speelde met verve een gedeelte van hun repertoire en de warming-up werd verzorgd door de Jazz Dance. Dit alles onder uitstekende begeleiding van een grote groep vrijwilligers.  Voor meer info: 1limburg4kika

Uitslagen:

 

AV Unitas

KiKa-Unitas Sponsorloop 2019

Op zondag 2 juni 2019 vindt de KiKa Unitas sponsorloop plaats. Een hardloopevenement 100% vóór Kinderen Kankervrij (KiKa).

Dit jaar is het parcours vernieuwd en trotseren de runners het Tom Dumoulin Bike Park. Er zijn verschillende afstanden w.o. de 10 en 5 km, de kids-run en er is een speciale scholieren-run van 3 km. De route is enkel op verharde wegen en zowel voor de beginnende alsook gevorderde loper.

Het wordt wederom een sfeervol loop-evenement. DJ Steff zal zorgen voor de juiste muzikale vibe, de muziekkapel uit Einighausen zal komen spelen en er zijn diverse activiteiten op het terrein w.o. schminkers en clowns. De warming-up wordt verzorgd door de Jazz Dance. Dit alles staat onder uitstekende begeleiding van een grote groep vrijwilligers. Het programma is als volgt.

Vanaf 08.45 uur is de inschrijving open en kunnen de startnummers worden afgehaald.
- De 5 en 10 km starten om +/- 09.30 uur;
- De scholieren-run (3 km) start om 10.30 uur;
- De kids-run start om 11.00 uur en wordt gelopen op het terrein van Unitas.

Direct aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats.

Locatie
Dit hardloopevenement vindt plaats op de atletiekbaan van Unitas, Eggerweg 4 in Sittard. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Inschrijven en kosten
- Het inschrijfgeld bedraagt voor de 5 en 10 km, € 1,50 per km. De kids-run kost € 2,50 en de scholieren-run € 3,00. Extra donaties voor KiKa zijn uiteraard altijd welkom.
- Voorinschrijving voor alle afstanden: klik HIER (onze voorkeur)

Let op
In verband met verplichte (school)registratie is het voor de scholieren-run enkel mogelijk in te schrijven via de voor-inschrijving (dus geen dag-inschrijving mogelijk).
Voor de overige afstanden is dag-inschrijving mogelijk (inschrijving open vanaf 08.45 uur, kom op tijd!).

Download HIER de flyer van dit geweldige loopevenement.

Dit hardloop-evenement voor jong en oud wordt georganiseerd in samenwerking met AV Unitas en Sportzone Limburg.
Heeft u vragen, dan kunt u ons per mail bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AV Unitas

Krachttraining voor hardlopers

WERKEN AAN JE CORE

Niet alleen leuk voor het strandseizoen laughing
We starten op 15 mei met de eerste sessie van 6 weken.

Voor meer informatie klik hier

Bereid om af te zien? Meld je dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.aan :-)

AV Unitas

Pupillen maken meters voor Tumi

Wat stom! Wat stom dat ik geen foto gemaakt heb toen de pupillen van Unitas meters maakten voor Tumi!
Het zag er zo leuk uit, al die pupillen die minutenlang bleven rennen, zonder te stoppen. Er was een klein menneke, maar zijn beentjes bleven maar ronddraaien tot het eindsignaal gegeven werd. Wat goed!

Stan Lommelen