Run for Brains - Alternatieve baantraining

Giving Tuesday - Run for Brains!

Op dinsdag 3 december a.s. wordt er om 19.30 uur een speciale, breinbrekende, BAANTRAINING georganiseerd waarin we aandacht willen besteden aan de stichting STOPhersentumoren.nl.

LET OP:
Deze training vervangt de trainingen op dinsdagavond van de 19.00 uur groep en de 20.00 uur groep! Het is geen wedstrijd.

Charles Diederen, een van onze lopers, heeft recent een operatie ondergaan ivm een hersentumor. Er volgt een intensief behandeltraject. Met deze actie willen we Charles en de stichting STOPhersentumoren.nl steunen zodat er meer onderzoek en betere behandeling mogelijk is.

Tijdens deze training zullen zowel fysieke als mentale, breinbrekende elementen aan bod komen. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen die door Wilma Running ter beschikking zijn gesteld.
Na afloop is een gezamenlijke afsluiting in de kantine van AV Unitas. Hier is ook de prijsuitreiking en kan onder het genot van een drankje en (zelfgebakken!) cake nog even nagepraat worden. De meeropbrengst in de kantine die avond wordt ook gedoneerd aan de stichting. Daarnaast zal er een collectebus staan waarin een vrijwillige bijdrage gedaan kan worden die volledig ten goede komt aan de stichting STOPhersentumoren.nl.

Wij hopen op een grote opkomst en dat we op deze manier iets kunnen betekenen voor Charles maar óók voor de stichting STOPhersentumoren.nl!
Mensen die geen lid zijn van Unitas zijn ook van harte uitgenodigd om aan de training deel te nemen. Het is een openbare training; iedereen is van harte welkom.
Laat via dit evenement op Facebook even weten of je erbij kunt zijn, dan kunnen we een goede inschatting maken tijdens de voorbereidingen.

Hopelijk tot dinsdag 3 december!

“Team Charles”

PS: Mochten er naar aanleiding van bovenstaand bericht nog vragen zijn; neem dan gerust contact op met Nicole Spaargaren, Joeri Verboord of Chantal Beragg

activiteitencommissie

Uitslagen Kika-run

 

Zondag 2 juni vond de tweede KiKa-run plaats met start vanaf onze accommodatie. Ondanks de tropische temperaturen waren er toch nog ruim 180 deelnemers aanwezig. Dit jaar werd ook het Tom Dumoulin-Park in het parkours opgenomen voor de 10, 5 en 3 kilometer run.  De kleintjes draaiden uiteraard op onze eigen baan veilig hun rondjes. 

Het was wederom een sfeervol loop-evenement. DJ Steff zorgde voor de juiste muzikale vibe, de muziekkapel uit Einighausen speelde met verve een gedeelte van hun repertoire en de warming-up werd verzorgd door de Jazz Dance. Dit alles onder uitstekende begeleiding van een grote groep vrijwilligers.  Voor meer info: 1limburg4kika

Uitslagen:

 

AV Unitas

KiKa-Unitas Sponsorloop 2019

Op zondag 2 juni 2019 vindt de KiKa Unitas sponsorloop plaats. Een hardloopevenement 100% vóór Kinderen Kankervrij (KiKa).

Dit jaar is het parcours vernieuwd en trotseren de runners het Tom Dumoulin Bike Park. Er zijn verschillende afstanden w.o. de 10 en 5 km, de kids-run en er is een speciale scholieren-run van 3 km. De route is enkel op verharde wegen en zowel voor de beginnende alsook gevorderde loper.

Het wordt wederom een sfeervol loop-evenement. DJ Steff zal zorgen voor de juiste muzikale vibe, de muziekkapel uit Einighausen zal komen spelen en er zijn diverse activiteiten op het terrein w.o. schminkers en clowns. De warming-up wordt verzorgd door de Jazz Dance. Dit alles staat onder uitstekende begeleiding van een grote groep vrijwilligers. Het programma is als volgt.

Vanaf 08.45 uur is de inschrijving open en kunnen de startnummers worden afgehaald.
- De 5 en 10 km starten om +/- 09.30 uur;
- De scholieren-run (3 km) start om 10.30 uur;
- De kids-run start om 11.00 uur en wordt gelopen op het terrein van Unitas.

Direct aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats.

Locatie
Dit hardloopevenement vindt plaats op de atletiekbaan van Unitas, Eggerweg 4 in Sittard. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Inschrijven en kosten
- Het inschrijfgeld bedraagt voor de 5 en 10 km, € 1,50 per km. De kids-run kost € 2,50 en de scholieren-run € 3,00. Extra donaties voor KiKa zijn uiteraard altijd welkom.
- Voorinschrijving voor alle afstanden: klik HIER (onze voorkeur)

Let op
In verband met verplichte (school)registratie is het voor de scholieren-run enkel mogelijk in te schrijven via de voor-inschrijving (dus geen dag-inschrijving mogelijk).
Voor de overige afstanden is dag-inschrijving mogelijk (inschrijving open vanaf 08.45 uur, kom op tijd!).

Download HIER de flyer van dit geweldige loopevenement.

Dit hardloop-evenement voor jong en oud wordt georganiseerd in samenwerking met AV Unitas en Sportzone Limburg.
Heeft u vragen, dan kunt u ons per mail bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AV Unitas

Krachttraining voor hardlopers

WERKEN AAN JE CORE

Niet alleen leuk voor het strandseizoen laughing
We starten op 15 mei met de eerste sessie van 6 weken.

Voor meer informatie klik hier

Bereid om af te zien? Meld je dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.aan :-)

AV Unitas