Pupillen maken meters voor Tumi

by Stan Lommelen

Wat stom! Wat stom dat ik geen foto gemaakt heb toen de pupillen van Unitas meters maakten voor Tumi!
Het zag er zo leuk uit, al die pupillen die minutenlang bleven rennen, zonder te stoppen. Er was een klein menneke, maar zijn beentjes bleven maar ronddraaien tot het eindsignaal gegeven werd. Wat goed!

Iedereen die heeft meegedaan, heeft een diploma gekregen met daarop het aantal gelopen meters en de kinderen die het meeste sponsorgeld binnen brachten, hebben een bedankje gekregen. Goed was ook het eindbedrag van €604,30 dat de pupillen bijeengebracht hebben met deze sponsoractie voor Tumi.

Tumi is opgezet door Milou, de dochter van Resie, voormalig pupillentrainster, en Stan en voor diegenen die de vereniging heel goed kennen, de zus van Robbert Lommelen. In Ghana, in Afrika, heeft Milou een hostel, een hotel voor reizigers, en met het geld dat ze daar verdient, betaalt ze naailessen voor kansarme jonge vrouwen, zodat die zelf geld kunnen verdienen. Op de foto zie je vrouwen die naailes krijgen. Het hostel in Kumasi draait nu een half jaar en het gaat heel goed, maar het is nog niet voldoende om alles te kunnen betalen en daarom is Tumi heel blij met de meters en het geld van de Unitaspupillen. Dankjewel Bas, die alles gecoördineerd heeft. Dankjewel allemaal! Wat goed! Sportieve groet,
Stan (namens Tumi)