Run for Brains - Alternatieve baantraining

by activiteitencommissie

Giving Tuesday - Run for Brains!

Op dinsdag 3 december a.s. wordt er om 19.30 uur een speciale, breinbrekende, BAANTRAINING georganiseerd waarin we aandacht willen besteden aan de stichting STOPhersentumoren.nl.

LET OP:
Deze training vervangt de trainingen op dinsdagavond van de 19.00 uur groep en de 20.00 uur groep! Het is geen wedstrijd.

Charles Diederen, een van onze lopers, heeft recent een operatie ondergaan ivm een hersentumor. Er volgt een intensief behandeltraject. Met deze actie willen we Charles en de stichting STOPhersentumoren.nl steunen zodat er meer onderzoek en betere behandeling mogelijk is.

Tijdens deze training zullen zowel fysieke als mentale, breinbrekende elementen aan bod komen. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen die door Wilma Running ter beschikking zijn gesteld.
Na afloop is een gezamenlijke afsluiting in de kantine van AV Unitas. Hier is ook de prijsuitreiking en kan onder het genot van een drankje en (zelfgebakken!) cake nog even nagepraat worden. De meeropbrengst in de kantine die avond wordt ook gedoneerd aan de stichting. Daarnaast zal er een collectebus staan waarin een vrijwillige bijdrage gedaan kan worden die volledig ten goede komt aan de stichting STOPhersentumoren.nl.

Wij hopen op een grote opkomst en dat we op deze manier iets kunnen betekenen voor Charles maar óók voor de stichting STOPhersentumoren.nl!
Mensen die geen lid zijn van Unitas zijn ook van harte uitgenodigd om aan de training deel te nemen. Het is een openbare training; iedereen is van harte welkom.
Laat via dit evenement op Facebook even weten of je erbij kunt zijn, dan kunnen we een goede inschatting maken tijdens de voorbereidingen.

Hopelijk tot dinsdag 3 december!

“Team Charles”

PS: Mochten er naar aanleiding van bovenstaand bericht nog vragen zijn; neem dan gerust contact op met Nicole Spaargaren, Joeri Verboord of Chantal Beragg