Snelste weg naar een PR

Snelste Weg naar een PR: Lopen op Vermogen

Hardlopen op vermogen wordt steeds populairder. Meer en meer lopers die in het begin nog sceptisch waren over dit nieuwe fenomeen, raken enthousiast. Er zijn veel voordelen van lopen op vermogen.

Wat zijn de voordelen? En wat zijn de nadelen van lopen op vermogen?
Hans van Dijk en Ron van Megen waren de eersten die lopen op vermogen analyseerden. Ze schreven er een boek over: Hardlopen met Power! Voordeel van het boek: er staat ongelooflijk veel interessante kennis in. Nadeel van het boek: als je op de middelbare school een hekel had aan natuurkunde en formules, kan het boek wat afschrikken.
Daarom hebben Hans en Ron nu samen met Koen de Jong een nieuw boek geschreven over lopen op vermogen. Hans en Ron voor de kennis, Koen om het op te schrijven voor lopers die liever niet teveel formules en ingewikkelde berekeningen voorgeschoteld krijgen. Het boek is als download gratis beschikbaar en legt alles in eenvoudige taal uit. 

Wil je meer weten over lopen op vermogen? Je kunt het boek van Hans van Dijk, Ron van Megen en Koen de Jong (gratis) aanvragen via: https://www.prorun.nl/ebook-hardlopen-op-vermogen/
Eind april 2021 verschijnt het boek ‘Snelste Weg naar een PR: Lopen op Vermogen’ ook in gedrukte vorm, met ISBN 978-90-821069-5-4. Het is voor € 10 bij de reguliere boekhandel te koop.

AV Unitas

Rabobank Clubkas actie - Stembus geopend !!!

Beste atleten,

Rabobank Westelijke Mijnstreek steunt het verenigingsleven onder andere met de Rabobank Clubkas Campagne. In april gaat deze campagne voor de eerste keer van start. Tijdens de campagne mogen leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek hun stem uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen.

Super User