Wijziging Ledenadministratie

by Bestuur AV Unitas

Graag stel ik me aan jullie voor.
Mijn naam is Piet Schepers, 64 jaar en getrouwd met Marianne. Samen hebben we een dochter. Inmiddels hebben we ook een kleinzoon en een tweede is op komst.
Ik ben geboren als Steinder Bökske maar ben nu al weer 25 jaar woonachtig in Born.

Ik zal de ledenadministratie van Hanna per 1-12-2019 overnemen.

Na een dienstverband van 32 jaar op de luchthaven Maastricht Airport geniet ik nu van mijn vervroegde pensioen.
Ik ben van 1980 tot 1991 betrokken geweest bij de organisatie van het Wielerweekend Ronde van Limburg. Daar beheerde ik de portefeuilles Financiën en Sponsoring en de laatste jaren had ik de algehele leiding.
Vanaf 1992 heb ik parttime gewerkt voor het NKS (Ned. Katholieke Sportfederatie) als Sportadviseur voor sportverenigingen tot 2016, toen de organisatie is opgehouden te bestaan.
Van 1997 tot 2008 was ik secretaris bij Handbalvereniging Sittardia en tevens belast met de sponsoring voor de Vereniging en Topsport. Ik ben ook verantwoordelijk geweest voor de fusie tussen de heren en dames van Sittardia. Daarnaast ook nog twee jaar actief geweest voor het Ned. Handbalverbond met name als adviseur op gebied van competitiezaken.
Tot slot heb ik heb enkele jaren op donderdagavond bij John Crijns en Inge van Bergen getraind.

Groetjes Piet


ps. Het bestuur bedankt Hanna voor de wijze waarop ze de Ledenadministratie heeft beheerd en zich ook actief heeft ingezet voor de Grote Clubactie.