Kampcommissie

De Olympische Spelen, Suske en Wiske, Piet Piraat, Tijdmachine, Superhelden, zomaar een greep uit de thema’s die de afgelopen jaren gebruikt zijn als leidraad bij het Clubkamp. Want natuurlijk gaat Unitas op kamp. Het is het meest spannende, enge, griezelige maar vooral ook supergezellige kamp binnen de verenigingswereld van heel NEDERLAND! Vrijdagavond vertrekken we, soms met een bus en soms worden de deelnemers afgezet aan de poort door hun ouders. En dan kan de pret beginnen. Stevige pot naar binnen werken voor de broodnodige energie en dan gauw het bos in vergezeld van zaklampen, stevige schoenen en een hele dosis heldenmoed. En op zondagmiddag kunnen de deelnemers dan worden opgehaald. Moe, vies, uitgeteld, maar voldaan. Wedden dat iedereen in de auto naar huis al slaapt voordat de eerste bocht bereikt is.

Alle atleten tot en met de junioren mogen mee. Daarna kun je als leiding mee. Het kamp vindt altijd plaats tijdens het eerste weekend van de herfstvakantie.

Mocht je meer informatie willen over het Unitas-kamp dan kun je via email contact opnemen met Rik Goessens of Tom Frijns: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het contactformulier.