Lidmaatschap - afmelden

Als u zich wilt afmelden, wat we zouden betreuren, dan kan dat door het versturen van een mail aan de ledenadministratie. Uw afmelding wordt altijd bevestigd via mail en is dan pas geldig. Mondelinge afzeggingen kunnen we helaas niet registreren en zijn daarom ook niet geldig. 

Mocht u zich afmelden in het eerste jaar van uw lidmaatschap dan krijgt u geen restitutie van het lidmaatschap. Eventueel nog niet betaalde contributie moet nog worden betaald. 

Afmelding ná het eerste jaar kan per kalendermaand en eventueel te veel betaalde contributie krijgt u terugbetaald. De afmelding gaat in op de eerste maand nadat u heeft afgezegd. De contributie van de Atletiekunie (ca. 30,- per jaar) wordt niet terugbetaald. Dit bedrag wordt namelijk door AV Unitas per jaar betaald en kan niet worden teruggevorderd. De administratiekosten zijn 10,- euro. 

Omdat we het belangrijk vinden waarom onze leden zich afmelden zouden we het op prijs stellen als u de reden(en) van uw afmelding zou willen vermelden. Mogelijk kunnen we daar als vereniging weer van leren. 

Ledenadministratie AV Unitas 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.