Lidmaatschap - informatie

Wat leuk dat je interesse hebt in atletiek!
AV Unitas heeft een breed aanbod voor atleten onderverdeeld in baanatletiek en loopsport.
Er is voor iedereen (beginners, gevorderden, jong en oud) wel een geschikte groep te vinden om zich bij aan te sluiten.
Je bent van harte welkom om een maand gratis mee te trainen om te kijken of atletiek, en in het bijzonder AV Unitas bij jou past. Vul dit formulier in met daarin jouw naam en leeftijd zodat je per mail geïnformeerd kan worden in welke groep je mee kan trainen en op welke dagen de trainingen plaats vinden. 

Verder bieden wij voor recreatieve lopers elke eerste woensdag en eerste zaterdag van de maand een vrijblijvende Snuffeltraining aan.

De contributie vind je hiernaast onder leeftijdsindeling en contributie. Het inschrijfformulier vind je op deze pagina
We bieden naast individuele lidmaatschappen ook een gezinslidmaatschap aan.

Het lidmaatschap:
Wordt je lid bij ons, dan ben je automatisch ook lid van de Atletiekunie.
Je krijgt een digitale ledenpas. Deze pas geeft recht op het gebruik van onze accommodatie, het deelnemen aan de trainingen en het geeft je inspraak bij de ledenvergaderingen. Afhankelijk van het type lidmaatschap krijg je ook een wedstrijdlicentie. Daarnaast geeft het lidmaatschap recht op kortingen bij cursussen van de Atletiekunie, congressen en themadagen, korting op tickets van de Nederlandse Kampioenschappen, maar ook 10% korting bij veel hardloopspeciaalzaken. Last  but not least, je bent collectief verzekerd. 

Regelingen:
Volwassenenfonds en Jeugdfonds - Via het Volwassenenfonds en Jeugdfonds kunnen inwoners met een laag inkomen lid worden van een sport- of cultuurclub. Het Volwassenenfonds vergoedt een maximaal bedrag van € 225 per jaar voor sport of € 400 per jaar voor cultuur.

Samen voor alle kinderen - We vinden het belangrijk dat alle kinderen kunnen sporten, zwemmen of een muziekinstrument kunnen leren spelen. Bent u een ouder met een laag inkomen? Kijk dan op samenvoorallekinderen  en vraag voor uw kinderen de verschillende vergoedingen aan.