Start to Run 2020

Vanaf zaterdag 7 maart 2020 verzorgen de trainers van AV Unitas de voorjaarseditie van het enige echte Start to Run programma van de AtletiekUnie.

Op https://www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/av-unitas is alle informatie te vinden over het aanmelden, wat je kunt verwachten, de kosten enz. 

Op https://www.yakultstarttorun.nl/faq/algemeen vind je aanvullende informatie over bijvoorbeeld de extra's die je krijgt. Het Start to Run programma biedt meer dan alleen samen lopen.

We hopen weer een leuke groep nieuwe lopers of oude rotten die het hardlopen weer willen oppakken, te verwelkomen.

We zien je op zaterdag !

 

Oh ja, toch nog vragen ? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dolf Gregoire

Grote Clubactie 2019

Mooi resultaat Grote Clubactie 2019!

De Grote Clubactie heeft onze vereniging dit jaar €2170,70 opgeleverd! Dit is 10% meer dan vorig jaar.
Wij willen hiervoor natuurlijk alle gulle gevers hartelijk bedanken, maar nog meer natuurlijk alle kinderen die hun best hebben gedaan om de lootjes te verkopen!

De opbrengst wordt o.a. gebruikt voor aanschaf van materialen, maar ook als reservering voor het opleiden/bijscholen van trainers.

 

Heb je ook loten gekocht? Vergeet dan niet te controleren of je prijs hebt. Dit kan via deze link: lotchecker
Je vindt je lotnummer bij de afschrijving op je bankafschrift op de dag dat het bedrag geïncasseerd is. Heb je het lot contant betaald? Dan staat het lotnummer gewoon op je lot. 

Bestuur AV Unitas

Startschot 2020 (update)

 

Het bestuur van AV Unitas organiseert in samenwerking met de activiteitencommissie, op zaterdag 25 januari 2020 vanaf 10.45 uur een samenzijn voor ALLE LEDEN.

Programma:

  • Een toost op het nieuwe jaar met een hapje en een drankje

  • Een terugblik op het jaar 2019, met een beeldverslag van de mooiste, opvallendste, beste prestaties van pupil tot veteraan, van wedstrijdatleet tot recreant

  • Een huldiging van ludieke kampioenen met mooie prijzen

Meld je aan via deze link en vermeld met hoeveel personen je komt.

Alle leden ontvangen na aanmelding 2 consumptiebonnen, echter ook ouders / kaarthouders zijn eveneens van harte welkom.

We zien jullie graag 25 januari!

 

UPDATE:

Gelukkig zijn er enkele oplettende leden die wezen op het feit dat het aanmelden via de link gedoe kan geven.

Als je veel gebruik maakt van Google/Gmail zul je waarschijnlijk automatisch doorgestuurd worden naar het formulier.

Ben je niet ingelogd, dan log je eerst in op je Google-account en dan verschijnt het formulier om je op te geven voor het Startschot 2020.  

Verstokte Apple-gebruikers en/of iedereen die liever onvindbaar wil blijven voor de tech-reuzen, kan een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet dan in je mail duidelijk je naam, met hoeveel mensen je komt en of je lid bent. 

Dolf Gregoire

Run for Brains levert 725 op

foto: Rosita Custers

 Dinsdagavond 3 december was er een totaal alternatieve training van de recreanten-loopgroepen voor een goed doel: Run for Brains.

Een goed doel heeft meestal een minder leuke reden en dat is in dit geval helaas niet anders: hersentumoren. Onze Charles heeft inmiddels een eerste ingreep achter de rug, maar constateerde dat hersentumoren wel wat meer aandacht en geld voor onderzoek verdienen. Daarom is hij naast beter worden volop bezig met zijn RunforBrains-actie  https://www.facebook.com/search/top/…

De training startte in de Unitas-kantine met een uitleg over het (goede) doel. Vervolgens ging een grote groep lopers naar het Bike-park voor een warming up en Run for Brains maar vooral ook Run with Brains.

In groepjes moesten vragen beantwoord worden en dat moest afgewisseld worden met het afleggen met je team van zoveel mogelijk rondjes. Want elk rondje gaf een nieuwe kans op het beantwoorden van een vraag. Er waren gemakkelijke vragen en echte hersenkrakers. Het werd een hilarische happening waarbij het geven van onzin-antwoorden, zeer langdurig overleg (als de vragen zonder bril al gelezen konden worden) en onvervalste winnaarsmentaliteit en (dus) vals spelen om extra vragen te bemachtigen, elkaar afwisselden.

Daarna ging het terug naar de kantine voor koek en zopie, want aan opwarmen was iedereen wel toe.

Charles mocht onder luid applaus de prijzen van Wilma Running uitreiken - alle protesten over de uitslag werden meteen afgewezen - en daarna was er nog een gezellig samenzijn.

Kortom, een zeer geslaagd initiatief dankzij in de eerste plaats Charles en zijn vrouw Jeltje, de ad hoc commissie van Chantal / Nicole / Joeri, iedereen die een handje hielp (Riny / Ron / Jac achter de bar) en natuurlijk alle atleten en donateurs.

Het resultaat was behalve een echte verenigingsavond waarbij er aandacht was voor elkaar (in goede en minder goede tijden) en de actie RunforBrains, ook gewoon harde euro's met het mooie bedrag van € 725,00 dat aan Charles en de RunforBrains-actie kon worden gegeven.

Iedereen bedankt !

 

Dolf Gregoire

Wijziging Ledenadministratie

Graag stel ik me aan jullie voor.
Mijn naam is Piet Schepers, 64 jaar en getrouwd met Marianne. Samen hebben we een dochter. Inmiddels hebben we ook een kleinzoon en een tweede is op komst.
Ik ben geboren als Steinder Bökske maar ben nu al weer 25 jaar woonachtig in Born.

Ik zal de ledenadministratie van Hanna per 1-12-2019 overnemen.

Na een dienstverband van 32 jaar op de luchthaven Maastricht Airport geniet ik nu van mijn vervroegde pensioen.
Ik ben van 1980 tot 1991 betrokken geweest bij de organisatie van het Wielerweekend Ronde van Limburg. Daar beheerde ik de portefeuilles Financiën en Sponsoring en de laatste jaren had ik de algehele leiding.
Vanaf 1992 heb ik parttime gewerkt voor het NKS (Ned. Katholieke Sportfederatie) als Sportadviseur voor sportverenigingen tot 2016, toen de organisatie is opgehouden te bestaan.
Van 1997 tot 2008 was ik secretaris bij Handbalvereniging Sittardia en tevens belast met de sponsoring voor de Vereniging en Topsport. Ik ben ook verantwoordelijk geweest voor de fusie tussen de heren en dames van Sittardia. Daarnaast ook nog twee jaar actief geweest voor het Ned. Handbalverbond met name als adviseur op gebied van competitiezaken.
Tot slot heb ik heb enkele jaren op donderdagavond bij John Crijns en Inge van Bergen getraind.

Groetjes Piet


ps. Het bestuur bedankt Hanna voor de wijze waarop ze de Ledenadministratie heeft beheerd en zich ook actief heeft ingezet voor de Grote Clubactie.

Bestuur AV Unitas